• Hello Guest,

    We are no longer updating this forum. Please consider joining our Discord and Steam forum for the latest game updates, news or assistance. Bug reports can be made using our in-game bug reporting system.

    -The team at a2z(Interactive);

Om Survive The Nights

Thread starter #1

Pydda

I have no clue what im doing.
Backer
Joined
Dec 6, 2017
Messages
13
Likes
3
Points
3
Location
Sweden
Survive the Nights™

Survive the Night är ett unikt FPS-överlevnadsspel med inriktning på lagarbete, befästning, kreativitet och strategi. Säkra en struktur eller vandra fritt, valet är ditt...

Email: support@survivethenights.net
Forums: community.survivethenights.net
Facebook: acebook.com/STNgame
Twitter: twitter.com/STNgame
Discord: discord.gg/ykFnYaB
Twitch: twitch.tv/a2z_interactive
Wiki: SurviveTheNightswiki

Strukturer
- Alla strukturer är tillgängliga och unika
- Varje struktur kan man befästa
- Alla slags plankor och möbler kan användas för att förstärka strukturer
- Du kan använda fällor för strukturer du har investerat i
- Spara dina hittade föremål i byggnader och fordon
- Inga obeboeliga utrymmen

Crafting
-Extensiv objektkombination och tillverkning. Du kan kombinera hushållsvaror för att skapa verktyg eller vapen. Du kan också kombinera och ändra delar för fordon och utrustning.

Dag och Natt omlopp
Dag

- Samla mat och vatten
- Samla plankor och bräda upp fönster och dörröppningar
- Ställ fällor runt omkretsen av dina strukturer
- Förstärk dina strukturer
- Fyll på dina generatorer och reparera konstruktionens elektriska panel
- Dag-aktiviteter höjer dina chanser att överleva nattcykeln

Natt
- Starta dina generatorer för att ge ljus och värme
- Aktivera omgivande fällor eller apparater
- Hitta din favorit utsiktspunkt
- Döda allt som rör sig.


Mat / kaloriförbrukning

Mat och kaloriförbrukning kommer att vara en del av din dagliga rutin. Realismen kommer att bibehållas här. Om en spelare inte äter i några timmar, så kommer han inte att dö, men däremot blir trögare. Att dö från svält bör ta ett antal dagar vid ett minimum. Det motsatta är också sant: En resenär med en högkalori diet kommer att röra sig snabbare, sikta bättre, bära mer vikt.

- Fånga små djur (Du kommer att kunna ställa ut små fällor med hopp om att fånga ett litet djur som kanin, ekorre, råtta, mol, etc.)
- Jaga efter större spel (Gå på jakt efter större djur som hjort, räv, får, etc.)
- Fiska i sjöar och dammar (Sök efter sjöar och dammar och använd ett eget gjort fiskespö eller en hittad fiskespö för att fiska)
- Hitta mat på burk och bevarad matvaror (Rota efter konserverade och torkade varor från alla våra övergivna byggnader, butiker och bostäder)
- Foder för vilda bär och ädlare (vissa kan döda dig, lika bra att Googla det! Bär och ätbara växter kan ge den extra energiförlusten du behöver så mycket, eller så kan det göra så att tunntarmen kommer skjuta ut ur näsan!)
- Ta dig till strömmar för att fylla vattenflaskor eller aktivera brunnspumpar i bostäder för att komma åt vattenförsörjningen

Håll kroppstemperaturen
Vår ö ligger i ett kallare klimat och spelet kommer att ställas in i slutet av hösten och en tidig vinter. Att hålla din kroppstemperatur varm är nödvändig för överlevnad.

- Börja fixa flera lagereldar ute i det farliga
- Kraft värmesystem i hemmet
- Hitta skydd för att bevara värmen
- Behåll din fysiska tillstånd
- Brutna ben, kroppsdelar eller dåliga skärningar gör din överlevnad blodig och smärtsam
- Behåll din mentala tillstånd
- Att döda andra spelare kommer så småningom att resultera i en mental uppdelning
- Suddig syn, skakande händer och röster som bara spelaren hör

Vapen, Verktyg och Maskiner
- Du kommer behöva vissa verktyg för att befästa hem och byggnader, vissa maskiner för att driva bostäder eller få tillgång till vattenförsörjning. Maskiner måste bibehållas annars kommer det att misslyckas. Det kommer bli massor av vapen. En sak som vi redan har haft framgång med är att man kan använda de flesta föremål som vapen. Det kommer bli svårt att hitta dig själv i en situation där du inte kan försvara ditt liv med ett vapen av någon typ. Att kunna placera fönsterbrädor snabbt och utan att oroa dig för att driva strukturen först. Detta kan vara skillnaden mellan liv och en mycket blodig död.

Fordon
Alla fordon är potentiellt användbara. Det kommer inte vara svårt att hitta men du kan få problem med att få dem att fungera. Vi har planerat och genomfört en omfattande dellista för allt på hjul. Fordon kan också användas som flyttbara läger, som bär alla dina varor i deras bagage eller som ett lastbilsflak. Att lämna din fyllda bil i naturen, upplåst, skulle vara en hemsk idé. Att ta bort en del eller två ska hålla det ganska säkert. Föremål kan lagras i trunkar och lastbilsflaket. Så, du hittade en trevlig hög av gammal stall trä? Det skulle vara bra att användas som plank skydd på alla dörrar och fönster hemma. Du kan inte hålla tio plankor i en ryggsäck, eller hur? Men du kan passa mycket i sängen på en lastbil eller bagage på en bil. Fordonens vikt kommer att vara värda guld i denna värld så se till att du tar hand om ditt.

Gå upp i Nivå / XP
Det kommer att finnas resultattavlor, prestationer och du kommer kunna gå upp i nivå med din karaktär för att flytta upp i rank. Folk gillar att vara nummer ett i grejer, eller hur? Överlev de flesta nätter för att få stor respekt och gå upp i nivå för din karaktär för att förbättra dina färdigheter.

- Att gå upp i nivå kommer att bli att göras i gammaldags stil (Använd tiden och du blir bättre på det)
- Jaga för att förbättra dina fångstförmågor
- Skjut för att förbättra din noggrannhet
- Fånga mycket för att förbättra din avkastningsgrad
- Befästa flera gånger för att förbättra din hantverkfärdigheterHur många nätter kommer du överleva?


Original text: https://www.survivethenights.net/about
Translation by: Pydda
 
Top